Verzenden en retour

– De verkoopprijs staat bij de boeken aangegeven. Deze verkoopprijs is inclusief verpakkingsmateriaal, en exclusief portokosten.

– Verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,75 per bestelling, vanaf 50 euro betaalt u geen verzendkosten.

– Voor verzendingen naar België en Duitsland geldt een tarief van 7,75 euro. Voor grote pakketten sturen wij u een aanvullende factuur via de mail.

– Voor verzendingen naar andere landen worden de werkelijke portokosten berekend; u ontvangt een aanvullende factuur via de mail.

– Oude boeken overschrijden soms de maximale breedte en dienen als pakketpost verstuurd te worden. U ontvangt in dat geval een aanvullende factuur via de mail.

– Indien u dit wenst kan de bestelling aangetekend worden verzonden. Geeft u dit dan aan bij de bestelnotities in uw bestelling; u ontvangt een aanvullende factuur via de mail.

– Zodra een bestelling geplaatst is sturen wij een ontvangstbevestiging naar het door u opgegeven emailadres. Na deze bevestiging worden de boeken veertien dagen voor u gereserveerd. In bijzondere gevallen, bijvoorbeeld in de vakantieperiode, kan deze termijn na overleg worden verlengd tot maximaal twee maanden. Binnen deze termijn dient het verschuldigde bedrag op onze rekening te zijn bijgeschreven.

– Betalingen kunnen uitsluitend plaatsvinden door overschrijving naar het in de ontvangstbevestiging vermelde rekeningnummer.

– De bestelling wordt normaal gesproken binnen 3 werkdagen naar u verzonden. Wanneer wij hier niet aan kunnen voldoen (bijvoorbeeld door vakantie) dan berichten wij u dat via de mail.

– Aan de verpakking en adressering van de bestelling wordt de grootst mogelijke zorg besteed.
Bladmuziekwijzer acht zich niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of te laat afgeleverde zendingen, maar zal alle medewerking verlenen (zoals melding en/of navraag bij TPG Post) om de zending op te sporen. De zendingen zijn niet verzekerd en zijn voor risico van de besteller.

– Indien u niet tevreden bent over uw aankoop, dan kunt u de betreffende boeken binnen 14 dagen retourneren. Wij storten dan het aankoopbedrag terug.